GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

joi, 30 septembrie 2010

E pur si mouve!

Am publicat in urma cu cateva zile aparitia unor gropi noi la intersectia strazii Basarabiei cu strada Cosbuc. Ieri pe o ploaie caineasca, cativa angajati de la S.C. Apa Canal astupau de zor gropile cu pietris. Cand se va asfalta o sa revin cu fotografii noi.
Intrebarea mea este de ce Apa Canal? Ne-am obisnuit sa vedem salariatii societatilor locale pusi la tot felul de treburi, in loc sa faca lucrurile pentru care sunt platiti de contribuabili. Ecosalul face parcari, borduri, sensuri giratorii si administraeaza fantani arteziene, Apa Canal astupa gropi, Administratia Pietelor uda iarba de pe faleza, Administratia domeniului Public administreaza talciocul, etc. Daca tot era nevoie de o firma de constructii care sa lucreze pentru primarie, de ce a fost nevoie sa fie terminata si falimentata S.C. Constructii si Reparatii S.A., firma a Consiliului Local Galati, fosta RACRAL (Regia Autonoma de Constructii si Reparatii Locale).