GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

joi, 7 octombrie 2010

Promisiuni onorate ale primarului Dumitru Nicolae

Garaje cu etaj in cartierul Carol Davilla
Ne-am invatat deja ca in fiecare campanie electorala pentru alegeri locale, la care a participat in calitate de candidat al P.S.D. pentru fotoliul de primar, sau in emisiunile postului local Paslaru TV, unde un domn jurnalist ii ridica mingi la fileu in fiecare joi seara, (cand nu e plecat la Covasna la bai), in cadrul unei emisiuni numite pompos "Audienta la primar",  Dumitru Nicolae sa ne promita ca va demola garajele dintre blocuri si ca va realiza parcari supraetajate. 
Iata ca astazi, pentru prima oara de la inceputul acestui blog, in care l-am criticat adesea pe domnul primar cu care ne-a fericit electoratul brucanian in ultimii 10 ani, sunt nevoit sa ridic palaria sus si sa va propun sa admirati impreuna cu mine primele parcari supraetajate din Galati. Primarul s-a tinut de cuvant si in zona cartierului garii, (ne)cunoscut sub numele de Carol Davilla au aparut primele amenajari edilitare supraetajate, asa cum ne-a fost promis edilul in urma cu cativa (multi) ani.
Din considerente economice aceste parcari supraetajate au pana in prezent doar un etaj, dar se asteapta ca la rectificarea bugetului local sa se continue suprainaltarea pentru a facilita accesul si din curtea unitatii de pompieri situate in deal. A fost desemnata deja societatea de "interes local" (PSD) care va castiga licitatia ce va fi publicata in curand pe banerul emisiunii tv mai sus amintite, cu litere negre pe fond negru si ea se numeste Ecosal S.A.
Primul nivel al parcarilor supraetajate promise de primar