GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

marți, 12 octombrie 2010

Mania "militienilor culcati"

Al patrulea rand de "militieni culcati" pe str. Dogariei din Galati
Primul rand de militieni culcati ("Valul lui Traian") de la intrarea pe strada Dogariei din Galati. In planul indepartat se vad inca doua randuri de denivelari.
Cand Primaria municipiului Galati n-are ce face, ii pune pe salariatii societatii multilateral dezvoltate "Ecosal" sa planteze pe drumurile publice denivelari numite popular "militieni culcati", ca si cum n-am avea destule gropi si hopuri in targul nostru drag. Febra acestor lucrari s-a intins ca o molima in tot orasul, Brailei, Bulevardul Marii Uniri sau trecerile de pietoni din cartiere au fost "impodobite" cu ciudatele excrescente. Ca un om cu frica de Dumnezeu si cu pietre la rinichi fac tot posibilul sa le evit, dar uneori frecventa lor ma face sa-mi sara capacele si sa pacatuiesc pomenindu-le nemurile si sfintii celor din primarie care ne angajeaza in acesta cursa cu obstacole. Sa luam de exemplu strada Dogariei o artera circulata intre Gara fluviala si Gara CFR, des utilizata acum de cei ce vor sa evite lucrarile ISPA de pe strada Garii. Nu mai putin de 4 denivelari artificiale pe o portiune de 100 metri in fata cantinei saracilor! Il invit pe primar sa treaca pe acesta strada sa vedem daca-i mai raman stenturile la locul lor!
Randul 3; Multiple denivelari pe strada Dogariei din Galati.
Alt rand de denivelari!