GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

vineri, 2 septembrie 2011

Unde este "Sanepidul"?


Plătit de contribuabili sa cureţe la particulari.
Scriam acum câteva zile despre cârciuma de pe faleză(Click) şi despre cine cred eu că o protejează. Azi revin cu precizări şi cu dovezi fotografice că salariaţii RWE plătiţi din bani publici să măture faleza fac curăţenie şi pe terasa mai sus amintită. În fotografia de mai sus se observă un măturător care debarasează mesele de sticlele şi paharele de plastic din care s-a băut bere. Într-un plan mai îndepărtat alte doua doamne de la RWE mătură gunoaiele adunate din belşug în jurul terasei.
Uitaţi-va la butoaiele de bere.
Cel mai grav însa mi se pare indiferenţa Direcţiei de Sănătate Publică, în speţă a Direcţiei de Control (fosta Inspecţie Sanitară de Stat), sau mai pe româneşte "Sanepid", care tolerează o unitate de alimentaţie publică care funcţionează fără apa curentă, fără grup sanitar propriu şi care depozitează butoaiele de bere în spatele barului la temperatura mediului ambiant care a atins la Galaţi zilele astea 30 de grade! Oare autorizaţie are?