GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

miercuri, 28 septembrie 2011

Nesimţiţii de lângă noi

În viteză maximă pe pietonalul falezei inferioare.


Trecem adesea pe lângă ei fără să-i băgam în seamă, prea ocupaţi de grijile zilei decât de mârlania unora. De fapt nici n-ar fi treaba noastră, sunt autorităţi plătite să sancţioneze abaterile de la normele de civilizaţie, noi am putea poate doar să le batem obrazul că le lipseşte bunul simţ, dar şi asta ar fi periculos, te-ai putea capăta cu o palma peste cap, sau mai rău scuipat în ochi. Toţi gălăţenii automobilişti înghit praful de pe varianta Ivas ca să treacă dinspre cartierele Dunarea spre centru, numai şmecherii gonesc pe faleza inferioară cu maşinile, deşi la ambele capete sunt bariere. 

Din cauza unei administraţii locale imbecile care a închiriat în totalitate parcarea de la trecere bac toţi gălăţenii parchează în cu chiu cu vai vârâţi unul în altul ca sardelele, numai şmecherii lasă maşinile în mijlocul drumului, pe carosabil.
Că se parchează în intersecţii ştiam de mult, zona Siderurgiştilor este plină de astfel de exemple, dar că unii pot bloca astfel o intersecţie fară să le pese de nimeni şi de nimic am aflat abia curând. Nu ştiu însă cum se face că majoritatea celor care ne sfidează astfel zi de zi sunt posesorii unor automobile luxoase, pentru care se pare că banii nu contează. Probabil au destui, fiindcă nimeni nu-i întreabă cum i-au făcut, ce le lipseşte însa este educaţia şi respectul faţă de sine, pentru că dacă tu te respecţi pe tine nu poţi face asemenea măgării.
A avut o treabă în zona şi a parcat în intersecţie.
Remarcaţi lipsa şoferului, marca, numărul si cum a parcat.