GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

marți, 17 mai 2011

Azi în Timişoara.

Timişoara 2011
Stau la un semafor în Timişoara, undeva la intrarea dinspre Lugoj. Un individ parcase autovehiculul într-o zona de lucrări de pe carosament şi îngusta circulaţia maşinilor. Un echipaj de la "Comunitară" a venit, a fotografiat maşina, i-a scris frumos un proces verbal şi apoi i-a lipit un abţibild pe parbriz cu explicaţia semnului de "Oprire interzisa" să-l sature de asemenea talente.
Poate vin şi la noi, că avem şi noi nevoie să faca cineva ordine în târg. Sau mai bine poate vine primarul lor, domnul Ciuhandru, în locul lui Moş Teacă al nostru, că poate astfel vom avea şi noi ce au timişorenii: 6 (ŞASE) malluri, autostradă finanţată de nemţi pâna la Arad, (de 5 ori mai ieftină pe km decât Bechtel), piaţă de gros, ştranduri de nivel european, semaforizare inteligentă, aeroport, parcuri cu flori, iluminat stradal, străzi spălate, terase elegante pe Bega, restaurante adevărate "Taverna sârbului", "Pizza Hut", Shushi bar etc.
O să ziceţi: "Da' echipă de fotbal?" Se mai întamplă şi minuni, dar de obicei ţin 3 zile.
Galaţi 2011.