GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

luni, 17 octombrie 2011

Cartierul "roşu" vopsit portocaliu

Blocurile tricolore.
Cartierul Siret e acum poetocaliu
Toată lumea a trecut pe lângă blocurile tricolore ale ANL construite în epoca Năstase. Era imposibil să nu remarci faptul ca steagul naţional era prezent din papandură până-n temelie, sau că "balcoane albastre spărgeau monotonia pereţilor galbeni sub acoperişul de ţiglă roşie". Ei bine, totul s-a schimbat, acum la ANL avem un ministru portocaliu, pe doamna Udrea, aşa că blocurile nou construite s-au conformat şi nu mai sunt tri-, ci bicolore, pe nuanţe portocalii, dacă vreţi detalii mai profesionale nuanţe de ocru, Siena arsă şi sable.
Noroc că primarul nostru iubit n-a mai fost de mult pe la el pe acasă pe la Hârşova că am fi avut blocuri "brotăcel" ca în oraşul dobrogean şi exista riscul să le mănânce vaca. Nici nu vreau să mă gândesc la ce va fi dacă vom avea un ministru UDMR la Ministerul Dezvoltării Regionale şi al Turismului, vai de culorile noastre!

Blocuri ANL la Hârşova.