GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

miercuri, 30 iunie 2010

Cum se face curatenia pe faleza Dunarii


In urma cu o luna va aratam cum (nu) se face curatenia pe faleza inferioara a Dunarii de catre firma RWE. Astazi o sa va arat cum se face curatenia pe faleza superioara a Dunarii, cea de jos fiind inundata (din fericire pentru cei de la RWE). Din motive de criza economica sacii de plastic din cosurile de gunoi nu se mai schimba, ci se golesc manual. (DEX: manual= care se lucreaza cu mana, care efectueaza lucrari fara sa foloseasca unelte). 

Ca lucratorul respectiv care efectueaza aceste manevre este expus a se taia intr-o sticla sparta si aruncata in cos, sau sa se intepe intr-un ac infectat de seringa aruncat de boschetarii din cartier, sau in cel mai fericit caz sa dea cu mana in punguta in care adun eu "reziduurile" dupa catelul meu, nu intereseaza pe nimeni, nici macar pe cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca, aflat ceva mai la deal. 
P.S. Totusi nu scriem degeaba, cineva ne citeste si face schimbari: de cateva zile "afumatoarea pe roti model RWE", adica asutospeciala Gl-03-RWE, a fost inlocuita pe traseu cu Gl-02-RWE. Probabil 03 afuma pe altii, mai la fereala de ochii lumii...