GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

joi, 10 noiembrie 2011

Munca la români: la românii de la Tancrad

La o mică bârfă.... 
Poa' să ningă, poa' să plouă
Nu muncim că-i abia nouă!
P.S. În ritmul ăsta borduriada-tancraniada de pe strada Eroilor din Galaţi (fostă Primăverii ca să nu încurce cumva tovarăşul Ceauşescu adresele pe unde stătea), va mai dura un an până la alegerile locale, unde bravul nostru primar-pensionar Bădiţa Niciolae va mai încerca să păcălească electoratul adormit din târgul stacojiu cu încă un mandat.
"Adică Durbacă poate să mai candideze şi eu de ce nu pot?" ar fi întrebat mai marele-primarele după vizita de lucru din Suedia. Cum candidatura U.S.L a lui Marius Stan (a nu se citi "usla") le stă în gât pesediştilor gata să încalce orice convenţie, înţelegere, învoială, la fel de repede ca şi conu Jenică "conservatorul", ne putem aştepta la o bătalie a "greilor" (în ani binenţeles). Parcă-l văd pe Aurel Stancu urlând:
"În colţul roşu cu chiloţi roz pe care scrie "Cozamin" primarul în exerciţiu Dumitruuuuuuuu Niciolaeeeee!
În colţul albastru cu chiloţi albaştri pe care scrie "Didona" fostul primar şi actualul şal-ân-ger (se scrie challanger), Euuuu.Jen Duuurbacă! 
Arbitru în ring în chiloţi BBC (bleu-blanc-rouge culorile Oţelului şi nu de bumbac cum poate veţi insinua) domnul MariusssssssssssStan! 
Arbitru la masa portocalie (că la masa verde se fură pe faţă), domnul MariussssssssNecula! 
Asistenţa medicală asigurată de Clinica Ana Asssssssssslan din Bucureşti cu sprijinul renumitului doctor Ba-kal Ba-şa!