GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

vineri, 21 ianuarie 2011

Un prim secretar de partid

Nici nu s-a uscat bine hartia pe protocoalele prin care spitalele de interes judetean au fost preluate de Consiliul Judetului Galati, ca presedintele institutiei respective, onorabilul Eugen Chebac si-a si luat in serios rolul de "prim secretar" si a inceput sa-si dea cu presupusu' despre strategii si reforme in sanatate de parca la Institutul "Mircea cel Batran" ar fi invatat si despre sanatate publica. Se pare ca boala de care sufera Presedintele nostru domnul Traian Basescu, "bagaceaua", este contagioasa, iar Chebac a luat-o de la el, de cand polulau impreuna portul Constanta. Altfel nu-mi explic, cu la fel ca primul Carmaci al tarii, Jenica al nostru se baga in treburi care nu-l privesc si la care nu se pricepe, recitand in presa locala snoave despre sanatate soptite bland la ureche de colegii de partid. Macar daca intreba acasa sotia, care preda administratie, in calitatea de cadru didactic la Universitate si care l-a ajutat sa faca doua masterate in administratie publica la catedra ei, ar fi fost ceva si nu s-ar fi facut de ras debitand ineptii.
Din pacate astfel de oameni ne conduc. Prost. Adica ne conduc prost. Uitati-va pe maretele realizari ale lui Chebac de cand este presedinte CJ. A bagat bani europeni in reabilitarea si modernizarea unor hogeacuri unde inainte de '90 nomenclaturistii din P.C.R. din Galati isi duceau pipitele si se imbatau pana-si varsau matele, iar acum se imbata nomenclaturistii din C.J., )despre care habar n-am daca-si varsa matele sau nu, ca accesul la cuibusoarele de nebunii de la Satun si Vladesti sunt interzise marelui public bun, doar sa platesca impozite). "Curat murdar!" cum ar zice Caragiale care a inventat si expresia: "Box populi!"
Dar despre acest alt marinar luat de valul politichiei si zvarlit ca o epava pe insula comorilor Consiliului Judetean Galati voi reveni.