GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

joi, 27 ianuarie 2011

Un "prim secretar" arestat. Pe când următorul?

Presa naţională de astăzi abundă in relatari despre arestarea preşedintelui Consiliului Judetean Argeş (click să  citeşti articolul). Deci se poate şi dacă eşti prim secretar să ajungi la mititica şi să da-i cu subsemnatu'. Din ce am văzut în presă vila domnului preşedinte CJ de la Argeş nu este cu nimic mai mare decât cea a preşedintelui CJ Galaţi, onorabilul domn Eugen Chebac, pe care o puteţi admira în toată splendoarea ei inclusiv pe Google earth, atâta este de mare! Sau, dacă doriţi să o vedeţi la faţa locului, o plimbare la picior pe str. Ariei, cu o "coborâre alpină" pe str. Marea Neagră, v-ar putea fi de folos. Pentru cei care nu doresc să se aventureze pe străzile necurăţate de zăpadă ale municipiului le recomand să admire vila pe site-ul http://norc.ro, şi să caute in Galaţi, str. Ariei, de unde am luat şi eu această fotografie a unei căsuţe de bugetari.

Casa presedintelui CJ Galati Eugen Chebac
După cum se pare preşedintelui CJ Argeş i s-a tras de la fonduri europene. Unde am mai auzit noi astea? Pe aici pe aproape prin orăşelul roşu, din judeţul roşu. Pentru edificare aruncaţi-vă o privire spre măreţele realizări ale preşedintelui CJ Galaţi din anii de glorie în care domnia sa păstoreşte cetăţenii judeţului nostru. Cu doar un click, puteţi citi despre Reabilitari cu cântec la CJ Galati.