GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

luni, 24 ianuarie 2011

A accidentat sau nu Chebac un pieton pe zebra?

Saptamanalul Impact est  in numarul sau din 22.01.2011 sustine ca presedintele consiliului judetean Galati, domnul Eugen Chebac ar fi accidentat recent o persoana pe trecerea de pietoni. Cum presa din Galati tace malc, (probabil ca au pus batista pe tambal), fata de atentia exagerata data accidentului din 21.06.2010 in care a fost implicat acelasi personaj, asteptam noutati de la eventualii martori oculari. Pana atunci ne punem intrebarea, oare dom' presedinte n-are sofer? De ce trebuie sa conduca singur-singurel pe drumurile publice? Arta sofatului si-o poate exprima pe masina proprie, nu pe cea a statului! Si apropos, ce draku' cauta duminica cu masina statului?
Din pacate eu sunt singurul car-l intreaba! Curtea de conturi si restul autoritatilor de reglementare nu indraznesc sa se atinga de chelia acestui prim secretar, probabil frige!