GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

miercuri, 25 iulie 2012

Cei care ne otrăvesc, sau jafurile de maşini ale firmelor primăriei Galaţi

Cisternă Ecosal Galaţi
Dacă te cheama ECO-sal înseamna că ţi-ai propus să aplici în domeniul tău de activitate o politica de protejare a mediului ambiant. Din păcate prin autospeciala din imagine numai protejare de mediu nu face serviciul public de salubrizare al primăriei Galaţi!
Este interesant că toate aceste autovehicule care poluează aerul  oraşului sunt în majoritate ale firmelor de stat, cu predilectie ale firmelor administraţiei publice locale. 
Să ne aducem aminte ce pete de ulei lasă în urma lui tractorul de la ADP, ce fum scot gunoierele de la Ecosal sau RWE şi cât de poluante sunt autobuzele Transurb-ului. În 23 de ani de la căderea comunismului în oraşul Galaţi se mai folosesc încă autocamioane Roman de pe vremea lui Nea Nicu, pline de rugină, puternic poluatoare şi energofage. Poate primarul nou ales al municipiului de la Dunăre va mişca un deget şi în domeniul ăsta, căci din partea directorilor societăţilor primăriei nu mă aştept la mare lucru, câtă vreme tolerează jafurile astea de maşini pe drumul public, binenţeles cu complicitatea instituţiilor guvernamentale de reglementare, în speţă Registrul Auto Român.
Camionul Transurb SA Galati