GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

luni, 21 martie 2011

Cine protejează parcul lui Durbacă?

Las-o jos că măcăne!
Dacă ar fi să ne luăm după numeroasele table atârnate de gardurile parcului  aşa zis al "lui Durbaca" de pe strada Cloşca, ai zice că raspunsul este simplu: IPS, adică International Protect Security, una din cele mai titrate firme de pază din Galaţi. O simplă privire pe site-ul firmei de pază este semnificativă pentru strădania administratorului de a fi in ton cu toate cerinţele unei intreprinderi moderne: firma are toate ISO-urile posibile, 9001/2001 de management al calităţii, 14001/2005 de management pe mediu, OHSAS 18001/2008 pentru siguranţă şi securitate în muncă şi respectiv 8000/2008 al responsabilităţii sociale. (Îi mai lipseşte HACCP ca să le aibă chiar pe toate!!).
Dar să nu uităm că românul cârcotaş din fire, este autorul proverbului: "La pomul lăudat sa nu te duci cu sacul". Aşadar oricâte standarde de calitate ai avea, dacă n-ai cu cine să le aplici, "geaba vii, geaba te duci, geaba rupi nişte papuci". Din punctul meu de vedere domnul administrator a rupt degeaba nişte papuci pe drumurile standardelor internaţionale, câtă vreme şoferii de pe maşinile firmei ignoră faptul că parcând şi mai ales circulând printr-un parc pietonal atentează la mediul ambiant, la precarul paviment din dale mozaicate şi la liniştea aşezamântului prin manele. 
Q.E.D.:
Cu jeepul pe alei
Aici vor muşchii mei!
Şi ai mei!
La jeepan merge şi-o manea.