GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

miercuri, 25 ianuarie 2012

Becuri pentru ECOSAL

Ecosal Galaţi fără becuri
Mâna darnică a primarului "invizibil" D.N. din Galaţi a alocat zilele astea 4.5 milioane de RON societăţii locale Ecosal S.A. printr-o golanie antidemocratică numită "şedinţă de îndată" a Consiliului Galaţi. Am de prăduit nişye parale din bani publici, sau trebuie să trimit nişte consilieri locali în vacanţă plătită pe malul Mediteranei, trebuie sa concesionez urgent un teren unui mahar local, fac o sedinţă de indată. Un fel de "ordonanţă de guvern" locală, la care consilierii locali dădăciţi de şefii de turmă politică ridica mâna şi votează nu ca aşa ar trebui, sau aşa cere cetaţeanul, ci aşa este politica de partid şi cârdăşia transpartinica din Galaţi.
Cu ocazia acestei alocări financiare firmei de inimă a primarului mun'cipiului Galaţi, poate se vor achiziţiona şi becuri pentru autovehiculele speciale ale Ecosal SA, care pun în pericol circulaţia publică din oraş.