GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

joi, 20 mai 2010

Nimeni nu e mai presus de lege! (Constitutia Romaniei din 1991, Titlul II Drepturile, libertatile si indatoririle fundamentale, art.16, (2)


Ba e! In timp ce tot poporul venit cu rolele, sau cu cainele, sau cu prietenii la o plimbare pe faleza se inghesuie sa-si gaseasca un loc de parcare in aglomeratia de la trecere bac, unde concesionarul Navrom Bac S.A. ocupa (blocheaza) fara sa foloseasca parcarea construita din bani publici, baietii destepti trec de cerberii de la bariera, cu o mana pe volan si avand in alata "iarba fiarelor" si parcheaza unde vor.
Probabil angajatii Politiei Comunitare din Galati, care pazesc la ambele capete barierele de acces pe faleza inferioara, n-au dat examen din Constitutia Romaniei. Daca este interzis pentru toti, atunci este cazul ca sa se respecte indicatoarele rutiere si Hotararile Consiliului Local! Nu o data pe acest drum care ar trebui sa fie pietonal, ne trezim nas in nas cu masina politiei, a jandarmeriei, a politiei comunitare sua cu masini ale primariei care trec in viteza mare sa inspecteze!